Захист персональних даних (Політика конфіденційності)

1. Політика конфіденційності та захисту ваших персональних даних Агентства є невід'ємною частиною Договору публічної оферти, який викладено за наступним посиланням https://zastrahuy.com.ua/offer.
2. Агентство поважає ваше право на недоторканність приватного життя і конфіденційність ваших персональних даних, отриманих в результаті користування цим Сайтом, і вживає всіх заходів, необхідних для збереження їхньої конфіденційності і безпеки, в тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту від можливої втрати, неналежного використання, зміни або знищення. З огляду на особливості і загрози в інформаційному просторі, Агентство все ж не може гарантувати абсолютного захисту ваших даних, але зробить все можливе, щоб ваші персональні дані були максимально захищені.
3. З усіх питань, пов'язаних з обробкою, місцем зберігання і використання ваших персональних даних, звертайтесь до служби надання послуг турботи про клієнтів або за адресою для кореспонденції 04084, Україна, м. Київ, вул. Білицька, буд. 20, кв. 126.
4. Обробка ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», іншими законодавчими актами України та умовами, викладених далі. Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами політики конфіденційності (далі «Умови»). Передача персональних даних Агентства є добровільним. Якщо ви не згодні з викладеними Умовами, ви не повинні користуватися Сайтом і негайно його покинути.
5. Якщо ви продовжуєте користуватися цим сайтом і здійснюєте реєстрацію на Сайті або створюєте заявки на отримання Послуг, ви: безумовно, повністю і без будь-яких змін приймаєте ці Умови; ви повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їхня обробка за допомогою технічних можливостей Агентства; даєте згоду на збір і обробку всіх наданих вами персональних даних з метою, зазначеною в цій Угоді та Договорі оферти; даєте згоду на обробку та транскордонну передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування Сайтом і умови надання Послуг; даєте згоду на передачу ваших персональних даних третім особам (в тому числі Постачальникам Послуг) з метою виконання умов Договору та надання Послуг; і надаєте вашу згоду на збір і зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії до тих пір, поки ви не звернетеся з вимогою або побажанням про припинення обробки своїх персональних даних та / або їх знищення, або до моменту припинення відносин з ініціативи Агентства, або інших підстав відповідно до вимог законодавства. У розділі «Твій профіль» ви можете вносити зміни в ваші персональні дані в будь-який зручний для вас час. Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, відправивши повідомлення на електронну адресу tov.kaprofi@gmail.com. В такому випадку будуть діяти правила припинення відносин з Агентством відповідно до Договору оферти, і всі ваші персональні дані, включаючи інформацію в розділі «Твій профіль» будуть видалені, без можливості відновлення. Незважаючи на відкликання згоди на обробку персональних даних, деякі з даних можуть зберігатися Агентством, якщо це вимагається відповідно до законодавства. У цьому випадку ваші персональні дані будуть негайно видалені, як тільки відпадуть вимоги про обов'язкове зберігання і обробки персональних даних. Агентство має право обробляти ваші особисті дані в маркетингових цілях, пов'язаних з наданням послуг через веб-сайт, тобто відправляти вам інформаційні бюлетені, що містять інформацію про поточні та заплановані послуги та рекламні пропозиції.
6. Для цілей цих Умов термін «Агентство» включає в себе також його афілійованих осіб або компаній групи, а також представників, керівників, агентів, співробітників або партнерів, які можуть отримати доступ до ваших персональних даних в результаті використання вами цього сайту.
7. Які дані ми збираємо і обробляємо про вас: ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Сайті, повідомляєте службі турботи про клієнтів, надаєте Агентству будь-яким іншим способом, наскільки це необхідно для надання послуг або виконання договірних зобов'язань перед Вами. Особисті дані можуть бути автоматично зібрані і оброблені при використанні веб-сайту (наприклад, через cookie-файли). Така інформація може включати: інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім'я та по батькові, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону, поштову адресу та адресу електронної пошти; дані документів, що посвідчують особу (наприклад, номер і серія паспорта, термін його дії, ким виданий); дані платіжних карт (номер платіжної картки, термін її дії та ім'я власника платіжної картки, орган видачі). Ми можемо зберігати дані платіжних карт для подальшого використання, проте, ми не зберігаємо CVC / CVV-коду платіжної карти; автоматично зібрані дані; системні файли (IP-адреса, тип браузера, посилання / вихід сторінки і URL-адреси, кількість кліків і взаємодії з сайтом, ім'я домену, цільові сторінки / зміст, переглянуті сторінки / зміст, ідентифікатор пристрою і місцезнаходження); інформація з профілю (настройка, інформація з історії пошуку, інформація з історії заявок та іншої інформації) та інші автоматично зібрані дані; іншу інформацію, яку ви добровільно залишаєте на Сайті. Вищевказані дані можуть збиратися через cookie-файли (п.10 цієї Політики Конфіденційності). Агентство також може зажадати додаткової інформації, яка може включати «конфіденційні» персональні дані (наприклад, інформацію, за якою можна визначити Ваше / одержувача стан здоров'я або релігійні переконання), з метою надання Вам / Одержувачу з боку перевізника / постачальника послуг / Агентства високого рівня послуг / послуг Агентства. Агентство пропонує можливість реєстрації, авторизації та створення облікового запису в розділі «Твій профіль» через Ваш існуючий профіль у соціальній мережі (наприклад, Facebook). В такому випадку Ваші параметри доступу (ім'я та адреса електронної пошти) імпортуються з облікового запису у відповідній соціальній мережі. Зверніть увагу на те, що при використанні цієї опції Агентство може отримати певну інформацію через відповідну соціальну мережу, таку як Ваше ім'я, вік, місцезнаходження, переваги, професію та іншу інформацію, зазначену у Вашому публічному профілі такої соціальної мережі. Агентство може не питати всієї цієї інформації, вона автоматично надається постачальником відповідної соціальної мережі через використання опції «вхід через соціальну мережу». Незважаючи на це, Агентство буде використовувати виключно ту інформацію, яка необхідна для створення облікового запису в розділі «Твій профіль», і після отримання будь-якої іншої інформації видалить непотрібні дані. Після створення облікового запису в розділі «Твій профіль» Ви зможете додавати будь-яку інформацію, якою Ви хочете поділитися з Агентством, і яка необхідна для створення Замовлення. Також, ми можемо запитувати додаткову інформацію, яка може включати в себе Ваші «делікатні» персональні дані (наприклад, відомості за допомогою яких можна зробити висновок про стан Вашого здоров'я або релігійних переконань) для того, щоб забезпечити Вам якомога вищий рівень сервісу. Ви розумієте, що будь-які загальні і «делікатні» персональні дані, зазначені вами на Сайті, надаються, по вашому свідомого вибору і тільки для надання обраних вами послуг. Ви також розумієте, що без надання деяких із зазначених персональних даних, надання послуг може бути неможливим.
8. Дані, які ми збираємо і обробляємо про третіх осіб (Покупців / Пасажирів / Клієнтів). Якщо Ви створюєте Замовлення послуг і здійснюєте їх оплату від імені або в інтересах третіх осіб, інформація, яку Ви надаєте про них, також збирається і обробляється Агентством на тих же умовах, на яких обробляються ваші персональні дані. Надаючи таку інформацію про третіх осіб, ви підтверджуєте, що третя сторона ознайомлена з цими Умовами, розуміє їхні наслідки і надає свою безумовну та повну згоду на збір і обробку своїх персональних даних відповідно до цих Умов і згідно з тим, що доступ до такої інформації можливо тільки з вашого розділу «Твій профіль».
9. Збір даних неповнолітніх. Якщо ви неповнолітній, не використовуйте цей сайт і негайно його покиньте. Цей Сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх користувачів, і поширення інформації про Послуги дітям без згоди їхніх батьків або законних представників. Агентство обробляє персональні дані неповнолітніх виключно у випадках надання такої інформації їхніми батьками або законними представниками і тільки з метою створення полісів страхування. Якщо Агентству стане відомо про використання сайту неповнолітньою особою та надання їм своїх персональних даних, або в разі запиту від батьків, або законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх, така інформація буде видалена в розумні терміни і Агентство зробить все можливе, щоб не зберігати і не обробляти персональні дані неповнолітніх.
10. Автоматизований збір даних і файлів "cookie". Агентство може час від часу збирати і отримувати додаткові дані та інформацію про вас. Наприклад, під час користування Сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого ви відвідуєте Сайт, програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерело посилань і цей Сайт, переглянуті вами сторінки сайту, переваги щодо певного виду послуг, посилання, які ви використовували для доступу до Сайту та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності в роботі з сервісами сайту і пропозицій для вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства. Якщо ви використовуєте соціальні мережі для авторизації на Сайті, ми можемо отримувати ваші дані і переваги з таких соціальних мереж відповідно до правил надання інформації цими провайдерами послуг налаштованих вами умов конфіденційності. За допомогою сервісів Google, ми можемо збирати інформацію для аналізу вашої поведінки на Сайті і переваг у виборі послуг. Збір та обробка ваших даних за допомогою таких сервісів відбувається по дотриманню цих Умов і умов конфіденційності Google. Автоматизований збір деяких даних і застосування технологій «cookies» і «web beacon» сприяє поліпшенню функціональних характеристик сайту і розробці максимально зручних в користуванні сервісів сайту, а також допомагає нам оцінювати проведення рекламних і маркетингових кампаній, і пропонувати інформацію, яка може бути для вас найбільш цікавою і корисною. Файли «cookies» - невеликі текстові файли, які можуть бути збережені на вашому комп'ютері (або іншому обладнанні) при першому відвідуванні сайту і дозволяють розпізнати ваш комп'ютер при повторному відвідуванні (наприклад, запам'ятати ваш логін для входу в розділ «Твій профіль»). Файли «cookies» не можуть жодним чином впливати на роботу вашого комп'ютера (або іншого обладнання) або його даних або занести вірус. На Сайті використовуються короткострокові і постійні файли «cookies», які ви можете самостійно видалити з вашого комп'ютера. Зверніть увагу, що деякі збережені дані в «cookies», наприклад, інформація про паспортні дані та інше, з метою безпеки шифруються. Якщо ви не зареєстровані на Сайті, файли «cookies» не містять конфіденційної інформації. Якщо ви блокуєте файли «cookies», деякі функції сайту можуть бути недоступні. Файли «web beacon» («веб-маяки») - невеликі графічні дані, що, як правило, використовуються разом з файлами «cookies» і можуть бути розміщені на Сайті або повідомленнях, які ви отримуєте з сайту. Використання файлів «web beacon» аналогічний файлів «cookies». Якщо ви блокуєте використання файлів «cookies», то файли «web beacon» також не будуть застосовуватися. Якщо у вас виникають питання щодо використання файлів «cookies» і «web beacon», звертайтеся за допомогою до Служби турботи про клієнтів.
11. Як ми використовуємо ваші дані і дані третіх осіб. Ми використовуємо ваші персональні дані для забезпечення надання послуг та виконання договірних умов з Постачальниками послуг щодо замовлених вами послуг; комунікації з вами щодо замовлених послуг та відправки підтверджень по ваших договорах страхування (полісах), надання підтримки в роботі з сайтом і сервісами Сайту, надання інформації про існуючі або про наявність майбутніх послуг і пропозицій; поліпшення роботи сайту та обслуговування користувачів; надання відповідей на ваші запити і коментарі; для нарахування бонусів, якщо ви берете участь в наших програмах лояльності; для участі в наших опитуваннях і проханнях надати відгук; для вивчення послуг, які вас можуть зацікавити; для вирішення претензій; для повідомлення про можливі заборонені або протиправні дії; для вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути на підставі або по виконанню умов Договору оферти; для інших цілей про які будемо вас повідомляти. Дані платіжних карток використовуються з метою підтвердження оплати створених вами заявок на укладення договорів страхування. Агентство прагне забезпечити якомога вищий рівень сервісу для вас. З цією метою ми можемо надсилати вам повідомлення на електронну пошту про статус ваших полісів і / або інформацію з переліком пропозицій, які можуть вас зацікавити на нашому Сайті і які можуть бути пов'язані з обраним Вами Послугами. Якщо ви не хочете отримувати такі повідомлення, Ви можете відмовитися від їхнього отримання.
12. Google Analytics. Агентство використовує Google Analytics, яка є інструментом веб-аналітики, допомагає розуміти, яким чином відвідувачі взаємодіють з сайтом. Google Analytics збирає такі дані: про браузер, тип пристрою, моделі пристрою, місцезнаходження, країну, місто, постачальника послуг, дозвіл екрана (на мобільному), часу перебування на Сайті, мова, операційну систему, відвідані сторінки на Сайті. Інформація, що згенерував cookie-файлами про використання сайту (в тому числі IP-адреса користувача), може передаватися і зберігатися Google на серверах, що знаходяться за межами України (наприклад, в США). Google використовує інформацію з метою вивчення використання сайту, підготовки звітів про діяльність сайту і пропозиції інших додаткових послуг. Google може надавати цю інформацію третім особам, якщо вона вимагається від Google на законних підставах, або в разі обробки інформації від імені Google. Термін функціонування cookie-файлів Google Analytics закінчується через 730 днів (значення за замовчуванням), і вони будуть зберігатися на пристрої протягом цього часу, за винятком випадків, коли Ви видаляєте їх вручну.
13. Програмні розширення соціальних мереж. У разі Вашої взаємодії з програмними розширеннями соціальних мереж, які використовуються на Сайті (наприклад, кнопка «Like», надана Facebook Ireland Ltd в Ірландії, кнопка «Twitter», надана Twitter Inc в США, або кнопка «Instagram», надана Instagram, LLC в США), або, якщо Ви отримуєте доступ до контенту на Сайті, який містить програмне розширення соціальної мережі, пристрій встановлює пряме з'єднання з серверами відповідного постачальника соціальної мережі. Як правило, постачальники соціальних мереж отримують інформацію через свої програмні розширення щодо використання Вами Сайту, а саме: про вашу операційну систему, браузер, IP-адресу, пошук якого контенту здійснюється на даний момент, пошук якого контенту здійснювався в минулий раз, а також про дату / час перегляду контенту. Така інформація дає можливість постачальнику соціальної мережі скласти профіль стосовно до Вашої, призначеної для користувача, поведінки і додати цю інформацію в відповідний профіль у соціальній мережі. Не виключається можливість того, що такий профіль може підлаштовуватися під Вас, навіть якщо Ви не зареєстровані або не ввійшли в соціальну мережу. Зверніть увагу на те, що Агентство не має детальної інформації про зміст даних, які передаються або використовуються третіми особами - постачальниками програмних розширень соціальних мереж. Зверніться за цією інформацією безпосередньо до відповідного постачальнику соціальної мережі, а також ознайомтеся з його політикою конфіденційності для отримання більш докладної інформації про збір, зберігання, обробки і передачі персональних даних, якими правами Ви володієте або як Вам отримати задовільні параметри конфіденційності. У разі, якщо Ви не хочете передавати такі дані, Агентство рекомендує Вам вийти з усіх соціальних мереж перед використанням сайту.
14. Передача ваших даних. Використовуючи цей Сайт і створюючи заявки на укладення договорів страхування ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам тільки з метою належного надання обраних вами послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. Створюючи заявки на укладення договорів страхування на Сайті, ви даєте згоду на передачу персональних даних третім особам. Агентство може передавати ваші дані таким особам: Операторам, наприклад страховим компаніям, сервісам асистансів, службам аварійних комісарів і т.п., які надають замовлені вами Послуги. Всі Послуги на Сайті, пропоновані третіми особами, відмічені як такі на нашому Сайті. Ми не передаємо адресу електронної пошти операторам за винятком випадків, коли це необхідно для надання послуг, які ви замовили в Агентстві. Треті особи можуть використовувати такі дані тільки для цих цілей. Ми не накладаємо будь-яких інших обмежень на операторів, що стосуються використання або розкриття інших видів ваших персональних даних. В силу цього ми рекомендуємо вам самостійно ознайомитися з політикою конфіденційності кожного оператора, який надає вам замовлені на Сайті послуги. Звертаємо вашу увагу на те, що такі оператори можуть зв'язатися з вами для отримання додаткової інформації про вас, допомогти вам з отриманням замовлених послуг, або відповісти на ваші коментарі. Зокрема, ви тим самим даєте нам свою згоду на передачу вашої адреси електронної пошти та номера мобільного телефону страховим компаніям, щоб компанії зв'язалися з вами в разі збою в роботі; Незалежним операторам, які пропонують послуги і діють від нашого імені, а також операторам, які обробляють дані платіжної карти, бізнес-аналітикам, менеджерам по роботі з клієнтами, маркетологам, експертам, які видають опитувальники або інші пропозиції і відповідальні за запобігання шахрайству з платежами. Ми можемо дозволити незалежним операторам використовувати дані від нашого імені, якщо це необхідно для нормального функціонування нашого сайту або розсилки онлайн-повідомлень, які можуть бути цікавими для вас. Незалежні оператори отримують доступ і збирають ту інформацію, яка необхідна для їх роботи. Їм заборонено надавати такі дані або використовувати їх для інших цілей. Так само, як і ми, вони повинні дотримуватися тих самих Умови захисту персональних даних; Діловим партнерам, спільно з якими ми пропонуємо продукти і послуги або їхні продукти і послуги, запропоновані на нашому Сайті. Вам завжди видно, чи належать певній незалежної компанії Послуги, які ви шукаєте. В такому випадку надається тільки ім'я ділового партнера або його ім'я супроводжується нашим. Якщо ви приймаєте їхні послуги, є ймовірність того, що ми надамо вашу інформацію, а саме ваші персональні дані, такому діловому партнерові. Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми не здійснюємо нагляд за політикою конфіденційності таких бізнес-партнерів; Сайтам, які містять посилання на наші сайти. Якщо ви потрапили на наш сайт з іншого сайту (наприклад, за посиланням), ми надамо певну інформацію про вас тим сайтам, які забезпечили посилання на нас. Ми не обмежуємо використання вашої конфіденційної інформації такими сайтами і рекомендуємо вам самостійно ознайомитися з політикою захисту персональних даних тих сайтів, з яких ви перейшли на наш сайт. Також ми можемо надавати ваші персональні дані афілійованим особам Агентства або групам афілійованих осіб, представникам, посадовим особам, агентам, працівникам або партнерам з метою виконання умов та положень, викладених в Оферті. Крім цього, ми можемо розкривати вашу інформацію: у відповідь на виконавчий документ, повістку до суду або рішення суду; для захисту від неправомірних вимог; або для виконання інших законних вимог. В такому випадку, ми залишаємо за собою право на судове оскарження; в разі якщо ми будемо вважати це за необхідне для реагування на незаконні дії або проведення аналізу неправомірного акту, з метою вимоги про проведення такого аналізу або прийняття відповідних заходів; для захисту або збереження наших прав, майна або безпеки Агентства, сайту, або споживачів; що стосується нашої оферти чи інших договорів; в зв'язку з укладенням договорів в певних сферах, зокрема, ліквідації, злиття і поглинання, об'єднання капіталів або продажу зазначеного вище, а також, що малоймовірно, банкрутства. В інших випадках, не зазначених тут, ви будете повідомлені про розкриття ваших персональних даних третім особам. У такому випадку, ви можете дозволити або заборонити надання нами ваших особистих даних третій особі. Додатково ми можемо передати дані, зібрані для цієї третьої особи, наприклад, рекламному агентству або інвестору. Наприклад, ми можемо повідомляти наші рекламні агентства про кількість осіб, що відвідали наш сайт, найбільш популярні продукти страхування, марки автомобілів, напрямки подорожів. Така інформація не вважається конфіденційною і використовується для майбутніх розробок контенту і послуг, які, ми сподіваємося, будуть цікаві для вас.
15. Транскордонна передача даних. Ви погоджуєтеся з тим, що для надання послуг, Агентство може зберігати і обробляти ваші персональні дані (всі або частина даних, визначених у п. 7 цих Умов), в тому числі проводити політику безпеки перевірку безпеки транзакцій в серверах і ресурсах, які знаходяться за межами України. Ви надаєте свою безумовну згоду на передачу будь-яких або всіх ваших персональних даних за межі України тільки з метою отримання належного рівня замовлених послуг. Зберігання та обробка ваших персональних даних може проводитися на серверах і ресурсах, що належать Агентству або незалежним підрядникам, і можуть бути розміщені в будь-якій країні світу (в тому числі, але не обмежуючись, країнами Європейського Союзу, або Європейського економічного простору, США, Канаді). Якщо ви використовуєте цей сайт, перебуваючи на території Європейського Союзу, цим ви надаєте свою згоду на передачу ваших персональних даних за межі Європейського Союзу і Європейського економічного простору. Ви повідомлені і згодні з тим, що ваші персональні дані можуть передаватися також в США. Будь-яка транскордонна передача даних відбувається тільки для виконання умов Договору оферти, Умов і з метою надання, замовлених вами послуг. Всі транскордонні передачі даних обмежуються тими категоріями даних і одержувачами, які необхідні для виконання Правил, цих положень і надання замовлених послуг.
16. Внесення змін. Агентство на свій розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Агентство буде публікувати зміни на цьому Сайті. Агентство не має зобов'язань повідомляти вам про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни набудуть чинності з дати публікації. Ви погоджуєтесь самостійно і регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що ваше явне прийняття цих Умов і / або використання цього сайту після дати публікації змін означає вашу повну і безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, ви повинні припинити користуватися сайтом.
17. РЕКВІЗИТИ «ЗАСТРАХУЙ». Повне найменування власника сайту: ФОП Баран Олег Ігорович. Місцезнаходження: м. Київ, вул. Білицька, буд. 20, кв. 126. E-mail: tov.kaprofi@gmail.com
Дізнайтеся більше на сайті: zastrahuy.com.ua